Ik maak jouw juweel of help jou het zelf maken, want dat is mijn passie.  – Martine

Wie ben ik?

Ik heb een passie. Het maken en ontwerpen van sieraden. Het begon bij een vage belangstelling, maar groeide al snel tot een hoop kralen, snoeren, pareltjes en ander toebehoren. Ik droeg fier mijn eigen juwelen, en maakte af en toe een halssnoer voor vriendinnen, of voor een familielid. Als iemand dan naar zo’n snoer keek en zei: ‘hé, dat is mooi!’ ja, dan smolt ik gewoon.

Maar een passie is hongerig. Ik volgde cursussen, leerde niet alleen te werken met zilverklei, maar werd instructrice. Ik kijk voortdurend uit naar nieuwe dingen, wil het allemaal weten, het allemaal kunnen. Dit leidde ertoe dat ik vandaag het immense genoegen smaak van mijn passie mijn job te kunnen maken, en het blijft alle dagen even plezant en inspirerend. En dan vergeet ik nog dat nieuwe aspect, dat ik heb ontdekt. Mensen ontmoeten. Zalig gewoon.